Lycka
2009-09-27 / 15:24:54 / It's my life

Jag har fått dit en header! 
Eller en provisorisk iaf. Men den är lite kortare på ena sidan, hm. De fixar sig nog. :D

BYE


26/9
2009-09-26 / 14:44:09 / It's my life

Tjolahopp!
Idag är det tråkigt väder, med det regnar iaf inte. :)
Idag är det någon slags Höstmarknad och utslällning av crossar och fyrhjulingar vid Time. Jag var dit en sväng med Tim. :)
Det var väldigt lamt, två crossar och två fyrhjulingar som var utställda. De två hjulingarna är våra. Vi ska sälja den ena och det verkar som det är några som ska köpa den nu, kul. :)
Jag och Tim var på Wahlbergs en sväng också, jag hittade en turkos och vitrandig dragonmössa. :)
Men jag köpte en ny mössa igår så jag ska kolla runt lite till innan jag bestämmer mig.
Fick köra hem fyrhjulingen från Time också, happy.
 

Den här outfiten såg jag i en blogg, både legingsen och tröjan är från nümph (finns på junkyard). Skitsnyggt!

Det är väldigt mycket saker jag vill ha just nu. Synd att man inte kan få allt, hehe.

BYE


Äntligen fredag!
2009-09-25 / 23:45:29 / It's my life

Tjing chong!
Idag hade vi skattjakt på skolan, de var kul! :) På måndag får vi veta vem som vunnit, och så klart så blir det FRA2009! ;) Hoppas på de.
Vi fick båda sovmogron och sluta tidigt så det var en riktigt bra dag, hehe. Efter skolan så gick jag på stan med Sara och Caroline :) sedan kom homie och joina också. :) Jag köpte en mössa och en halsduk på Gina och ett par glansiga legings på cubus. :) Ska gå och kolla mer nästa vecka.

Kvart i fyra satt vi på bussen hem, tråkigt med buss.
Ikäll så har jag varit på Allt För Byn. Jag hade inte så höga förväntningar, men det var riktigt bra tycker jag. :) Kommer kanske upp någon roligt bild också som jag tog, haha. Men det får bli imorn!
För en stund sedan kollade jag på roast på berns, härligt program de!
Nu blir det CSI Miami.

BYE


24/9
2009-09-24 / 19:25:10 / It's my life

josefine kom nyss på att jag fyllt år, duktigt .. HAHA.

Ja iaf, idag på skolan så skulle vi få börja klippa, men inte då. Vi började med att dela upp håret och så, sedan så lunchade vi och sedan hade vi Kemi (?) lektion. Jag fattade inte spå mycket av vad läraren sa, fast de kanske var för att hon pratade på som en tok, haha. Vi skulle labba, men det fanns inga saker så då fick vi sluta tidigt. Hehe.

Sedan gick jag och mötte josefine och marina på stan, och så gick jag till josse och hämtade mina saker och nu sitter vi här och kollar på tv. Josefine äter upp mina kex och jag svälter.
Ne då, hehe.

Imorgon har vi skattjakt på skolan och så slutar vi tidigt så då ska jag på stan och GINA! med homie. :)
Och SEDAN ska vi åka hem .. och jag ska på Allt För Byn, woho!

BYE


Hjälp
2009-09-20 / 00:48:42 / It's my life

Nu har jag prövat igen med headern men det funkar inte hmm. :p  Har kollat på designadinblogg hur man fixar en header, men det funkar inte.

Ingen som vet hur man får dit sin header? :)

BYE

14.10
2009-09-19 / 14:14:04 / It's my life

Tjolahopp!
 
Det blev inte ikea idag, buhu. Men kanske i morgon, de visar sig nog.
Idag har jag och anton plockat ner stutsmattan och klippt gräs, kul! Nä. Nu ska vi åka till mormor & morfar!
Ikväll ska jag försöka fixa min blogg, igen .. haha. Hoppas de går bättre denna gång. :)

BYE


Home
2009-09-18 / 21:27:52 / It's my life

Det känns jävligt skönt att vara hemma. Ikväll ska jag kolla på dirty dancing och sovaa.
I morgon kanske det blir ikea & birsta.

Fick höra en sak som jag blev riktigt iriterad och arg över idag, att min lillebror och hans kompis blivit av med mobilen på idrotten och när de fick tillbaka dom var sim-kortet borta.. Jag fattar inte varför man inte kan låta folks saker vara, att man kan vara sådan idiot och bara vilja jävlas och förstöra. Jag blir arg bara jag tänker på de. Väx upp för fan.

BYE


Friday
2009-09-18 / 13:52:56 / It's my life

Nu är jag hemma i lägenheten och lyssnar på Winnerbäck fan vilket genius han är. Åh, jag skulle vilja se han men så blir de inte .. jaja. :) Jag får nörda spotify haha.

Om en stund kommer mamma och pappa in vi ska fixa in min nya spis och fixa lite i köket. Efter de så ska vi nog på elgiganten och kolla vad de är med kameran, wiho! Jag kommer känna mig som ett retard när jag ska förklara vad som är fel, men de fixar nog sig haha.

Dagen har varit bra men just nu känner jag mig lite depp. Vet inte vad de är, men de blir nog bra!

BYE


Styling
2009-09-17 / 22:00:42 / It's my life

Idag stylade & fotade vi varandra, de var jättekul. :) Vi gjorde de hela dagen. Jag hade en stor boll på huvet haha. Men den var cool. ;)
Sedan så var jag och åt med josefine, ak och marina på max. Efter de så skulle vi gå och bada, när vi var på väg till badet så gjorde min mage as ont. Tror inte de blir max eller ngt sådant på ett tag ..
På badet var de väldigt roligt iaf, gud va vi skratta haha! Det finns många roliga filurer hehe.
Vi åkte rutchkana med ring, alla fyra på samma haha, hur många gånger som helst trodde att vi skulle välta varenda gång haha. Kul var de iaf.

Nu kommer lite bilder som jag tog med min skitkamera idag, men vi har tagit med en kamera på skolan så dom bilderna får jag kanske i morgon. :)


Linnéa, Rebecca & Brita :)


Löshår o.O


Boll! (dålig bild, den vart skitcool.)

BYE


disp
2009-09-16 / 11:29:29 / It's my life

Idag var vi på studiebesök på disp, det var jättebra!
Sedan så gick vi till lagret och kollade och så fick alla varsin goodiebag! :D
Vår lärare är bäst så vi fick sluta kl 10, då vi var klara. :)

På vägen hem kom jag på att jag ville baka muffins då jag kom hem så då gick jag på willys och handlade. Men då jag kom hem så kom jag på att jag glömt formar, åh. Jobbigt, nu måste jag gå tillbaka. Fast de är väldigt nära så jag ska inte klaga. :p Men jag gruvar mig lite för de är svinkallt ute och jag har ingen varm jacka i stan och ingen mössa eller halsduk, åh dumma mig. Jag har typ 100 mössor hemma men jag måste alltid köpa en eller två nya varje vinter, hehe. Så jag ska nog köpa en någon dag.


hårspray, galsspray, wax och klämmor.


Ne, nu ska jag ut i kyla igen!

BYE

Sool
2009-09-15 / 19:37:07 / It's my life

Idag var det finväder :) Härligt!
Idag hade vi matte och datakunskap, gick bra och fort. Så vi fick sluta tidigt, börjar bli en vana .. och inte har vi några läxor, känns väldigt slappt.
Idag så missade jag precis att träffa Frank, igen. Bara jag hade slutat lite tidigare så hade vi hunnit träffas. Typiskt. Men jag ska dit när de är Höstmarknad, så jag längtar tills dess.

Efter skolan så gick jag en sväng. Köpte bla, knallrosa tights, som vi ska ha på torsdag på vår styling dag eller vad man ska kalla de. Vi ska fixa hår, smink och kläder och sedan fota i foto studion.

Har haft ganska tråkigt efter skolan så jag försökte mig på fransk manikyr igen. Det vart bättre den här gången. :) Fast tre av mina naglar var inte så många så dom blev det inget vitt på, ser lite kul ut, men men. :)

Imorgon ska vi på studiebesök på disp! :) Blir nog kul! Sedan så slutar vi för vi har kortdag .. haha.


Höstmarknaden 07


Rekordförsök


Bror och de två sjuka gubbarna som körde fyrhjuling, hahah!

Nu väntar jag på att idol ska börja!

BYE

Header
2009-09-13 / 22:12:47 / It's my life

Ja den skulle jag fixa ikväll, men de går inge bra för den vill inte komma upp på bloggen. Less jag blir.
Ne nu går jag och lägger mig!

Sommaren med Göran!
2009-09-12 / 22:10:41 / It's my life

Har jag sett i kväll med homie! :) Den var bääst! Jag vet att jag är lite efter men jaja, alla som inte sett den än borde se den! :)
Igår så sov homie här. Vi hade planerat massa film tittade, men så blev de inte. Utan vi dog vid tio typ .. haha.
Idag så vaknade jag vi nio och tog datan och satte mig i sängen med den, medans Josefine sov som en liten gris, hehe. Senare så kom mamma, pappa & Anton hit och vi gick en sväng på stan. :) Sedan vart de shopping på willys, wihoo!
Till middag åt vi fläskfilé, klyftpotatis och sås, hur gott som helst, jag gillar min mamma i massoor! :)
Och efter de så vart de bio. :)
Nu sitter alla här och käkar godis och tittar på tv. Det börjar bli väldigt varmt här inne. :o

BYE


Nu är det fredagsmyys!
2009-09-11 / 19:05:14 / It's my life

Ja, i alla fall fredag haha. :)

Den här veckan har varit bra! Jag och Josse har nyss ätit middag, det blev Familjen Dafgård som stod för maten! Det blev Lasange, hehe. Den var riktigt god och så gjorde jag sallad med fetaost till, gott! Mätta blev vi med, kändes som magen skulle explodera. :D
Ikväll blir det Idol och film, med massa gotta och glass. :)
Imorgon ska mamma & pappa komma in och fixa lite, och jag och josse ska gå på bio! Vi ska se Sommaren med Göran, äntligen! På söndag har jag tvättstuga för första gången! :| Tur att mamma ska visa mig imorgon hur maskinerna funkar så jag inte bara står där som ett fån på söndag haha.
Blir nog en bra helg de här. :)

Nu har jag inget mer att skriva eller jo!

- John Mayer - Free Fallin -Live
Bäst låt!


Spring
2009-09-09 / 21:50:22 / It's my life

Hejsan´!
Ida´g så hade vi manikyr på skolan och fick lära oss om nageln för sedan göra på varan. :) Och så fick vi sluta tidigt med. :) Sedan sprang jag på stan och köpte lite saker bla en kalender och en hårspay från TRESemmé, hoppas den är bra. Sedan mötte jag josse vid centrum och vi tog bussen till mig. :) Vi gjorde inte så mycket jag försökte fixa fransk manikyr men de gick åt skogen, haha. Efter att tag så fick josse väldans brottom för hon skulle och äta hos bror sin, så då fick jag tråkigt. Efter jag ätit middag så ringde de på dörren och jag trodde jag skulle skita på mig, men de vara bara a-k hehe :)
Vi pratde och kletade på lila nagellack på tårna, fräsigt! ;) Och så cyklade hon hem och efter de så har jag inte gjort så mycket.
Nu har jag fikat min goda kaka och tittar på Idol. Är de bara jag som tycker att de är bättre i kväll? :)
Fast de kanske bara är för att när vi var i Göteborg i sommar så bodde vi brevid Eriksbergshallen, där de är. Jag är så stolt hähä.

Nu ska jag se Idol, hej! :)


Klant
2009-09-08 / 22:43:38 / It's my life

Nu är jag hemma igen, och jag behövde inte gå från josse, klantiga jag.
Ja .. efter jag hade ätit idag så pratade jag med josse och då kom vi fram till att jag skulle köpa Ben&Jerry's glass och komma dit och titta på idol och film, de lät bra så då gjorde jag de. :)
Glassen var mummmss, fast efter bara några skedar vart man mätt på den .. så då åt vi pop corn och tittade på idol, killen som sjöng sist var grym! Sedan såg vi lite på Sweet home alabama :) Och så gick vi bort mot sjukhuset för att jag skulle ta bussen hem men, ja .. jag kan inte kolla busstider så de kom ingen buss. Kul. Och de spöregnade så jag trodde jag skulle få gå då .. men då frågade Josse Hans om han kunde skjutsa mig och de kunde han så nu är jag hemma, torr& glad haha :)

Men nu ska jag ta och sova så jag orkar upp i morgon, vi ska ha manikyr. :)
Gonatt! :)



Ben&Jerry's !


Change
2009-09-08 / 15:38:23 / It's my life

Hej hopp!

Nu har jag suttit en stund och försökt fixa min blogg lite, väldigt enkla förändringar men det blir nog bra då headern kommer dit också!
Just nu har jag inte så mycket bilder på datorn, har inte flyttat över dom från den som jag hade förut, och de tar nog ett tag till innan jag kan fixa de.

Igår så var jag och Josse och åt hos Fanny! :) Vi åt pasta med baconsås, supergott var de! Jag har inte varit så mätttt på länge haha. Sedan vart de kladdkaka och film, Män som hatar kvinnor. Filmen var bra men hemsk, jag hängde inte med så mycket så jag fattar inte riktugt vad den handlar om .. haha. När filmen var slt så skulle vi bege oss hemmåt och jag missade bussen, yes!  Så fanny fick skjutsa mig på cykeln hem, haha. Tim kom och sova hos mig också, mys. :)

Idag fick vi slutade tidigt de var skönt!



hittade en kul bild med min snygga lampa,
som jag satte ihop helt själv, stolt! hahah


Nu ska jag äta apelsin, hej!


Söndag
2009-09-06 / 16:53:07 / It's my life

Ja idag är de söndag, jag gillar inte söndagar, de betyder att de är skola i morgon. Känner mig inte så peppad på de, men de blir nog bra då jag väl är där. :)
Idag har jag varit till mormor och morfar en sväng. Som vanligt så bjöd mormor på 20 sorters kakor haha. Medans vi fikade så pratade mormor non stop, så de var sig likt.
När jag kom hem bakade jag kakor med hasselnötter och chokladbitar i.  Jag har velat baka hela veckan men vi har inte bytt min spis i lägenheten så jag fick vänta tills nu. Dom ser riktigt goda ut, så de ska med till stan!

För övrigt så blir jag tokig på min kamera (de är en Nikon coolpix S230), jag fick den när jag fyllde år, jag vart superglad och tänkte de kommer bli bäst bilder med den här. Men icke. Det blir grumliga konstiga bilder, så jag ändrade några inställningar men de blir nästan ingen skillnad, jag blir tokig. Antingen är det fel på minneskortet eller på själva kameran, kanske något annat ? 


Dumma kamera.


Nu har jag klagat tillräckligt, ciao!

ATV körning
2009-09-05 / 20:09:20 / It's my life

Idag vid kl:11 for jag, anton och pappa upp till Råa för att köra fyrhjuling. Det var rätt så mycket folk där, kul! Dock inte lika kul att de har regnat hur mycket som helst. Det var världens gegga att köra i och de sprutade lera överallt, haha. Alla var helt bruna till slut, inte så mysigt. Jag körde inte så mycket men dom varven jag körde räckte till att bli helt nerkletad i lera, haha.
Vid tre ungefär så började de flesta att bege sig hemmåt. Fyrhjlingen var så full med lera att de skulle ta år och se ut som en åker om vi tvättade den hemma, så vi for bort på brandstationen och tvättade av den.
Sen vi kommit hem har jag tvättat fyrhjuling, kläder och hjälmar och tagit mig en dusch! hela mitt hår var fullt i gegga, de var usch. Men nu är de rent och fint. :)

Ne nu ska jag ta och titta på tv tror jag!

Ute och kör!
ute och kör :)


Blogg!
2009-09-04 / 22:39:28 / It's my life

Ja, då har man skaffat blogg då :) Funderade på de idag då jag kom hem och kollade igenom lite andra bloggar och så ikväll så satte jag mig och fixade till en! Jag måste fixa min design sedan också, de ska bli kul men just nu  har jag ingen aning hur man gör, men de löser nog sig med lite hjälp oså. :)

Nu över till något annat!
Vi har gått två veckor i skolan (går frisör på John Bauer) klassen är okej, men jag tror de kommer blir mycket bättre! Igår hade vi Frisörteknik hela dagen :) vi gjorde huvudmassage på varandra, schamponerade och rullade permanent på dockor. Att rulla permanent var sjukt svårt, de ville inte sitta fast alls! Men med en massa övning så kanske de ska gå! :) Imorse då jag skulle till skolan så öste regnet ner, inte så kul. Var lagom blöt då jag kom in på skolan, även fast jag åkte buss nästan hela vägen. Men iaf idag så hade vi Engelska och Hantverksteknik. Vi fick sluta lite tidigare så jag han med 15.45 bussen hem. Bussresan hem var kul, fast de tyckte nog inte de andra på bussen, hehe.
När jag kom hem så skulle mamma börja med maten, paj! Jag älskar paj <3 De är nog de bästa med att komma hem, att få massa god mat, haha. :D
Just nu sitter jag och kollar på Brokeback mountain, fast nu måste jag gå och hänga tvätten innan jag glömmer de.

tjingtjong kines!

RSS 2.0