Mätt
2009-11-28 / 22:15:09 / It's my life

Fan, vad jag är mätt! ;s
Idag så sov jag till halv tovl, länge för att vara mig .. haha :p När jag ätit frukost och fixat klart mig så gick jag och Fanny på wahlbergs och tittade lite. :) Sedan gick på sin apu och gjorde julskyltning och jag gick hem och lunchade. När klockan vart runt halv tre så åkte jag och pappa ner på Bil&Gummi där peder och leif var, o så började vi fixa allt. Det var rätt kul vi fika lite också pepparkakor och glögg!

Vid sex kom alla hit på julmat! För en stund sedan åt vi efterrätt också cheescake med pepparkaksbotten .. typ :) Gott var det iaf! Tänkte gå ner på byn en sväng också ikväll, men så blev det inte.
Istället sitter jag här mätt och med magont och ska kolla på film med Anton. :)


Fixade till tomten lite hehe. Gå och kolla på Bil&Gummi imorgon!

→ BYE


Skit också
2009-11-27 / 21:18:23 / It's my life

Fredag idag, sköönt!
NU sitter och kollar på Idol och kollar på en ny telefon. För min har tappat tre knappar, efter lite mer än två år så ger den upp! Det är ju ändå länge tycker jag.
I helgen ska vi ha julmat här och så är det Julskyltning. Kanske ska gå ner och hjälpa pappa och de imorgon och skylta. :) Fast jag borde plugga har både frisöryrkets historia och God hälsa uppgiften att göra .. jaja får se hur det blir. :)


fin va ?

→ BYE


Rida häst!
2009-11-26 / 22:25:13 / It's my life

Var till Dille idag med klassen, elr ja hälften iaf. Resten var hemma haha :p Det började ganska bra, vi fick rida lite. Det var kul men ändå tråkigt för vi fick bara gå runt och göra tråkiga saker. :p Efter de fick vi borsta pollarna och titta på döda djur och skelett :o 
Efter så var det lunchtime! Efter lunchen tittade vi på en massa hästar som sprang fram och tillbaka i ridhuset, astråkigt! Några timmar senare åkte vi hem.

När jag kom hem så sprang jag till tvättstugan och glömde ta ut alla mina nycklar ur jackan så dom åkte in i maskinen ... Så där satt jag och väntade på mina nycklar i 45 min, Josefine kom förbi också och höll mig sälskap. Sedan gjorde vi pannkakor, dom vart supergó! ;)

I helgen ska vi ha julmat hemma med alla som jobbar på Bil&Gummi .. får jag hemgjorda köttbullar och hembakt tunnbröd så är jag nöjd :) (och det blir det också! hihi ) Julmat är nog inte riktigt min grej, men det är mysigt! :)

Nu ska jag plugga lite engelska glosor och packaa ...

→ BYE :)


Juligen ..
2009-11-25 / 21:26:38 / It's my life

sitter jag och lyssnar på, hehe!

Idag så hade vi klipp prov i helform, det gick fint. :) Fast jag klippte mig i fingret två gånger haha! Efter de så gick vi tillbaka till klassrummet och  läste & gjorde frågor om olika blandningar. Efter lunchen hade vi redovisning i hantverksorientering sedan slutade vi, skönt! Jag är sjuk igen, precis då jag börjar bli bra så blir jag snorig och får hosta igen. -.-

När jag kom hem så fikade jag med pappa som varit och fixat lite hos mig. Pratade med syster idag också, det har jag inte gjort sedan vi var i Göteborg i sommras. Skönt att höra från henne. :) Resten av dagen så har jag pluggat lite läst vecko revyn, löst korsordet i den ( känner mig lite tantig haha ) Nu ska jag ta och göra mig lite fika tror jag och sedan gå och lägga mig. Måste ju ladda batterierna för Dille, haha! Jag vill verkligen inte ridaa. :C Men det kan nog bli kul, hoppas jag!

På fredag ska jag och josse kanske hälsa på A-O, om rektorn släpper in oss haha!




HAHA skev&fat ass


Alla mina pepparkakor är slut. :o

→ BYE

Bändy
2009-11-24 / 21:47:06 / It's my life

Ikäll var jag och josse och kollade på bandy, jon och matthias + några till var också där. Jag tror de hamnade på fel sida haha ...
Matchen var inte så kul .. det började med att efter 20 sekunder så gjorde ena laget mål och ett till efter typ 1 min haha. Tims lag förlorade med 12-1 hehe.
Efter matchen så skulle vi skynda oss till bussen, men vi missade den iaf. -.- Så vi gick till Marina en sväng. :) Nu sitter jag och josefine hos mig. Hon ska snart åka, då blir det tomt. :/

Idag så gick min bäddsoffa sönder, igen! Less jag blir nu går den inte att fälla upp så den ligger utslagen som en fet dum säng. -.- Hoppas pappa kan fixa den då han kommer in.
Gick en sväng på stan idag också, jag köpte en blå lång tröja från jc. :) Var på lillänge med homey och köpte en julstjärna också!




BYE


Possibility
2009-11-23 / 22:37:16 / It's my life

Ja, här sitter vi och har inte ett s k i t att göra, åh. Fast det är ju rätt trevligt ändå haha, fast musiken josefine spelar är sad. Possibility - Lykke Li, från New moon, jag vill gråta för den är så bra och sorglig. :'[

Imorgon ska jag göra om provet i excel, det kommer gå fint den här gången då jag kan allt! :) Om jag klarar resten av uppgifterna bra, så skulle jag få mvg i datakunskap, yes! :D

I veckan kommer pappa in och fixar lite också. Skrivbord och hylla och kanske lite lister? :)

FÖRRESTEN JAG HAR FÅTT KÖRKORTSTILLSTÅND! Så nu får ni se upp. ;)


Julmys ♥


Pappa var till åre förra veckan, då släpa elvis runt han på
konst utställing på dagis, sötunge!

→ BYE

Hela livet var ett discooo
2009-11-22 / 11:49:13 / It's my life

Då var det söndag igen .. Känns som helgerna bara flyger iväg! Fast det är ju bra, för veckorna går ganska fort också och då är det snart jul lov! :) Jag tror jag har tänkt ut vad jag ska köpa för julklappar också, nu är det bara till att köpa dom .. :)
Igår satt säkert alla här i Hammarn bänkade framför Robinson, även jag hehe. Ewa är ju med! Kommer ihåg då jag hade henne som lärare i bild i 6:an, hon var cool. :p Hoppas det går bra för hon!

NU, ska jag gå ut och leta rätt på några handskar, för på torsdag ska vi till Dille och rida med klassen .. får se hur det går hehe.

→ BYE


new moon
2009-11-21 / 00:12:47 / It's my life

Den var BÄST. <3 Den var mycket bättre än den första! Där var boken 1000 gånger bättre, men i den andra så tyckte jag nog nästan att filmen var bättre än boken. aaah, jag vill se den igen!

Nu blir det film (igen haha) med josefine!




→ BYE


Jul ?
2009-11-20 / 13:30:44 / It's my life

Det känns som jul tycker jag. :) Gick och tänkte på jullåtar då jag gick hem från skolan och då fick jag värsta julfeelingen :') Nu sitter jag och lyssnar på jullåtar hihi. Ska börja städa och packa snart också.
Sedan kommer Josefine hit, vi ska först handla lite och sedan åka till hon och laga mat och senare ikväll gå på NEW MOON, hehehe. 
 
Ne, nu måste jag göra ett ryck här, josse kommer ju snart och jag har inte gjort ett skit än haha. Åh, nu kom på att jag måste diska och duscha också ... :p

→ BYE

blää
2009-11-18 / 21:45:37 / It's my life



→ BYE

Klippning
2009-11-18 / 19:47:52 / It's my life

Idag hade vi Öppet Hus på skolan :) Vi var några i salongen och några var gudie. I salongen gjorde vi klipp prov, det gick superbra. :) Efter så skulle vi ha hantverksorientering, men det var så lite folk så det blev inget av med det. Så gjorde Idrotts provet och sedan drog jag till josse på pc, för att hämta min nyckel. :)
Ringde en och intervjuade också :s Får se hur det blir .. skulle komma ett repotage eller något sådant till våren haha.

Följde med josefine på hennes lektion också, den var sämst de gjorde armband haha!
När vi kom hem till mig så gjorde jag pasta carbonara! Sedan så klippte jag josse! Det vart bra. :)

→ BYE

plugg plugg
2009-11-16 / 20:36:37 / It's my life

Känns inte som om jag gör något annat .. bara massa prov hela tiden. Tur att det snart är jul! :)

Idag kände jag mig inte så pepp på att kliva upp och gå på skolan, men det fick gå ändå. Först svenska och sedan idrott. Allt flöt på tills bandyn på idrotten då fick jag dödsont i huvet -.- Vi körde indiansmyg ? på idrotten också, kul! :)

Efter skolan for jag hem och hämtade min telefin som jag glömde imorse, klantigt. Sedan åkte jag tillbaka och köpte en sax, vantar och ett nagellack! :) Kom på att jag behöver nog köpa en ny kam också, så det får jag ta och göra. Homie bjöd mig på mat också! :)
Resten av kvällen har jag gjort matte, promille är inte kul. Hoppas på att provet går bra iaf.

På fredag ska jag och josefine och johanna se new moon, längta!

→ BYE

arg
2009-11-13 / 21:15:57 / It's my life

Jag är arg. Idag så klippte jag mig, och resultatet vill jag inte ens tänka på mer. Inget är som jag vill ha det, slarvigt gjort är det också. Less jag blir.
Jag vill klippa om mig nuu!
Jag funderar på att klippa om det på skolan .. För just nu hatar jag mitt hår.

Idag så hade vi en annan engelska lärare han var superbra! Härlig lektion :)

I helgen har jag massa skolarbete att göra + att jag ska sälja salami, på toppen av allt så är mitt hår skit och jag på dåligt humör. Bra, jättebra start på helgen ...
s k i t  h e l g.

→ BYE

Torsdag den 13:de ..
2009-11-12 / 22:57:00 / It's my life

Otursdag ... Jag tror inte på fredag den 13:de utan torsdag den 13:de (fast de är ju den 12:de men, men). Idag så kom jag äntligen iväg och skulle köpa en sax MEN, det visade sig att Simon's stänger kl tre. Så det blev inget av med de och imorgon var det stängt, så då får jag gå dit på måndag istället.
Sedan så åkte jag hem åt& duschade OCH missade bussen till PC så jag missade alla uppträdanden, otuuuur. :C
Och sedan då vi skulle åka från pc till stan så missade vi bussen också, yes!
Men vi drog till A-K en stund tills nästa kom så det löste sig. :)

Just nu sitter josefine med sin dator på toan, tönt ........

På onsdag ska vi tydligen ha prov på helform medans det är öppet hus :o Nervöst. Men det ska nog gå bra. :)

→ BYE


Handledarkurs
2009-11-10 / 22:06:30 / It's my life

Yes! Den tog bara tre timmar hehe. Den var lika kul som jag trodde, alltså inte så kul haha. Men det gick! :) Så nu är det bara att vänta på att få börja köra. :)

Nä nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar imorgon. Natti! :)

→ BYE


Salami!
2009-11-10 / 16:06:51 / It's my life

Det snöar! Hoppas den stannar också så att det kan ta och bli vinter någon gång. :)

Idag så har jag skrivit lite på svenskauppgiften vi har, frisöryrkets historia. Det är ganska svårt att hitta info om alla olika saker men det ska nog gå. :) Och så har jag läst i boken vi har som läxa elr vad man ska säga i svenska. Det är inte så mycket kvar i den och den är rätt bra så den är snart slut. :)

Ikväll ska jag på handledarkurs, bllää. Tre timmar är den också, men det lönar sig att gå, för efter så får jag köra biiil!
Imorgon ska jag gå på skolan i alla fall. Vilket betyder att jag måste kliva upp halv sex, inte så kul .. och så var de ju dom där salamisarna jag skulle sälja också.

Någon som vill köpa salami? :)
Vitlök, peppar & krydd 800g. 164:-
Hör av er!



BYE

Hemma
2009-11-09 / 14:21:32 / It's my life

Japp, idag är jag hemma. Blir varken bättre eller sämre tycker jag. Inatt sov jag 12 timmar :o Kändes verkligen inte som det. Jag har tappat rösten igen också, blää.
 
I morgon kväll är det Handledarkurs som jag hoppas att jag kan gå på annars blir jag tokig. -.-

Jag har inget kul att skriva så jag ska ta och skriva läsloggen till svenskan tror jag.

→ BYE


Sjukling
2009-11-07 / 17:33:43 / It's my life

Jag har feber, wihoo!

Imorse vaknade jag klockan sju, sov från och till tills kolckan var halv tio kankse, inte kul. Har haft en väldigt soft dag iaf :) Suttit vad datorn, kollat på tv och 90210 och läst. För en stund sedan kände jag mig lite piggare så då tog jag och pluggade till provet.

Det är dålig planering att vara sjuk på helgen, man kan inte träffa någon och det finns inte mycket att göra. Fast det är ju inte så bra att vara det på veckorna heler, då missar man bara en massa saker. Man ska helt enkelt inte vara sjuk!
Ikväll är det i alla fall Robins, då blir det några skratt iaf :)

→ BYE

Idol fredag!
2009-11-06 / 19:50:55 / It's my life

Den här veckan har varit jobbig, skönt att det äntligen är fredag! :)
Jag har haft ont i huvet hela veckan, kännt mig trött och i torsdags fick jag ont i halsen och tappade nästan rösten. Idag hade jag inte så mycket röst kvar, som tur var så går vi bara halvdag på fredagar.

Jag hade utvecklingssamtal idag också det gick bra, var lite länge bara haha .. :p

Efter skolan så gick jag till Josse. Hon packade och jag tappade rösten haha! Sedan skulle vi följa med mamma på stan och köpa farsdags present. Men mina skor var dyngsura pga all slasksnö, så vi for hem och bytte dom först. :p
När vi kom till lägenheten så åt vi lite pepparkakor, städade och for hem :) Jag och Josse halvsov nästan hela vägen tror jag :p

I helgen måste jag plugga till provet vi har på måndag, men det ska nog gå bra!
Ikväll blir det Idolmys :)

→ BYE


SNÖ!!
2009-11-05 / 18:33:35 / It's my life

Imorse orkade jag inte kliva upp så jag fick tvinga mig upp. Men när jag kollade ut genom fönstret vart jag pigg och glad, det var snö ute! :D
Idag så var vi på salongen hela dagen :) Det var kul som vanligt, men jobbigt för jag har haft ont i halsen och huvet hela dagen .. Jaja .. Idag så vi klippte, gjorde uppsätningar och några gjorde slingor och tonade håret på varandra. Det vart lite kaos med färgen men jag tror allt löste sig tillslut. :)

Ikäll så tänkte jag plugg till provet om muskler som vi har på måndag, MEN powerpointen finns inte kvar på fronter (?) Konstigt det ska ju vara där så man kan träna :o
Kl: 21 är det EMA, det ska jag se om jag inte sover då. ^^

→ BYE

couples retreat
2009-11-04 / 21:52:08 / It's my life

Yes! Ikäll blev det Bio med a-k och homie :) Trubbel i Paradiset! Den var kuul. :)

Det känns som att jag håller på att bli sjuk eller något .. jag har fryit hela dagen och haft ont i huvet hela dagen, och nu har jag ont i halsen. Blää.

→ BYE


Gavin DeGraw
2009-11-03 / 16:00:50 / It's my life

Sitter jag och lyssnar på nu. Hade nästan glömt vilken jäkla röst han har! :o  Snart är det One tree hill också :D Första säsongen, den bästa! 

Det känns lite som om tiden har spolats tillbaka ett år då jag nördade one tree hill, såg första säsongen till tredje non stop typ, vilket gjorde att jag blev besatt av Gavin Degraw ett tag. Haha :p

Jaja, idag hade vi bara matte sedan slutade vi! :) + att jag räknade nästa veckas uppgifter också. Så nästa vecka får jag sovmorgon och börjar 11, SKÖNT! :D
Efter skolan gick jag på stan och bokade klipptid, äntligen har jag fått tummen ur rumpan och gjort det. Fast det blev fredag den 13, så jag undrar hur det går :o haha. Skulle beställa en sax också, men det glömde jag. Så det får jag göra imorgon. :)

NU, har jag tvättstuga, KUL!

BYE ♥

Tokar
2009-11-02 / 21:57:24 / It's my life

Första dagen efter lovet var jobbig, men det gick!

Vid halv sju så ramlade Josefine in :) Vi såg Ullared programet förut, MAMA vilka tokar. Jag förstår inte nöjet i att köa timmar plocka på sig allt man ser och sedan mäta kvittot och känna sig stolt för att man bränt alla pengar på saker man inte behöver .. :p
 
Nu kollar vi på gamla bilder, från sexan och sjuan haha!! ^^


Här kommer några bilder från helgen.


Elvis


Folkets Hus


Elvis & Frank

→ BYE


Klant!
2009-11-01 / 17:25:18 / It's my life

Jag råkade sparka in min tå i elementet igår. Det gjorde ONT! Nu är den röd och svullen. Klantiga mig!
^^

BYE ♥

Barnvakt
2009-11-01 / 11:34:25 / It's my life

Igår var vi till stan, mamma och pappa fixade lite i lägenheten och jag var barnvakt åt Elvis. :)
Först så var vi i lägenheten och busade sedan så gick vi upp till Frank på folkets hus. :)
Där var det utställningar och försäljning av kläder m.m. Elvis testade några skotrar och fastnade för en polaris, såklart! Hehe

Runt halv fyra gick jag och elvis hem. När vi kom hem så somnde han, han var rätt trött efter allt bus. :p Sedan så var det bara att hoppa in i duschen och gör sig i ordning och vid fem någon gån så åkte vi till Håsjö på middag. :)
Jag hade ingen lust att stanna i stan själv hela söndagen så jag åkte med hem .. vilket betyder att det blir bussen in ikväll. -.-

Fast jag ångrar mig inte, det var mycket roligare än om jag skulle suttit själv i stan, maten var supergod också. :)

Tänkte lägga upp lite bilder också, men kabeln är i lägenheten kom jag på .. så det får bli ikväll eller imorgon!

BYE ♥

RSS 2.0